Блог майстра виробничого навчання Години Світлани Олександрівни
Страницы
Главная страница
Про мене
Приготування страв із січеної та котлетної маси
Таблиця підсумку з теми: Приготування страв із січ...
Приготуваня тушкованих страв з мяса
УРОК ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ПТИЦІ
Таблиця з охорони праці до мультфільму
Таблиця підсумку з теми:"Приготування тушкованих дрібношматкових страв з мяса"
ДПТНЗ «Лебединське вище професійне училище лісового господарства»
Група № 22
Професія «Кухар»
Розряд
IV
Тема програми: «Приготування страв з м’яса сільськогосподарської птиці та субпродуктів»
Тема уроку : « Приготування тушкованих дрібношматкових страв з м’яса»
ПІП учня
Відп.на запитан.
Консп. таблиці
Запис ТБ під час перегляду відео ролика
Тех.кар
Гуляш
Тех.кар
Плов
Тех.кар.
рагу, печеня по- домашньому
Фотозвіт страви
Підсумок виконання завдань
Антипенко
+
+
+
+
+
+
+
зараховано
Бездідько
+
+
+
+
+
+
+
зараховано
Бреус
+
+
-
+
+
+
-
допрацювати
Грищенко
+
+
-
+
+
+
-
допрацювати
Деревянко Р
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Деревянко
+
+
+
-
-
-
-
допрацювати
Дуброва
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Євтушенко
+
+
+
+
+
+
+
зараховано
Коляда
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Котляр
+
+
-
+
+
+
-
допрацювати
Кучеренко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Кримець
+
-
+
+
+
-
-
допрацювати
Лапоногова
+
+
+
+
+
+
-
допрацювати
Лоза
+
+
+
+
+
+
+
зараховано
Мартиненко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Паничев
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Приходько
+
+
-
+
+
+
+
допрацювати
Усик
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Ховратенко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Яковенко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
*н/а – неатестований з теми
« Приготування тушкованих дрібношматкових страв з мяса»
Шановні учні допрацюйте завдання згідно цієї теми по таблиці ви побачили хто є боржниками.
Майстер виробничогонавчання С.О.Година
https://drive.google.com/file/d/12PBcX0f__voOnFuSi5xz1TRAOUsRpZj5/view?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий