Блог майстра виробничого навчання Години Світлани Олександрівни
Страницы
Главная страница
Про мене
Приготування страв із січеної та котлетної маси
Таблиця підсумку з теми: Приготування страв із січ...
Приготуваня тушкованих страв з мяса
УРОК ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ПТИЦІ
Таблиця з охорони праці до мультфільму
Таблиця підсумку з теми:"Приготування холодних закусок з мяса та риби""
ДПТНЗ «Лебединське вище професійне училище лісового господарства»
Група № 22
Професія «Кухар»
Розряд
IV
Тема програми: «Приготування холодних страв і закусок»
Тема уроку : « Приготування холодних закусок з м’яса та риби»
ПІП учня
Відп.на запитан.
Виробнича ситуація
Тех.кар
Риба під марин.
Тех.кар
оселедець з цибулею
Тех.кар
оселедець з гарніром
Тех.кар
М'ясо шпиг. смажене
Фотозвіт страви
Підсумок виконання завдань
Антипенко
+
+
+
+
+
+
+
зараховано
Бездідько
+
+
+
+
+
+
+
зараховано
Бреус
+
+
+
+
+
+
+
зараховано
Грищенко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Деревянко
Р
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Деревянко
+
+
-
+
+
+
-
допрацювати
Дуброва
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Євтушенко
+
+
+
+
+
+
+
зараховано
Коляда
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Котляр
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Кучеренко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Кримець
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Лапоногова
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Лоза
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Мартиненко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Паничев
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Приходько
+
+
+
+
+
+
+
зараховано
Усик
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Ховратенко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Яковенко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
*н/а – неатестований з теми
« Приготування холодних закусок з м’яса та риби»
Шановні учні допрацюйте завдання згідно цієї теми по таблиці ви побачили хто є боржниками.
Майстер виробничого навчання
С.О.Година
https://drive.google.com/file/d/1TwezwBeLRWQPix3UdlpSFRzmxhpnZ8c5/view?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий