Блог майстра виробничого навчання Години Світлани Олександрівни
Страницы
Главная страница
Про мене
Приготування страв із січеної та котлетної маси
Таблиця підсумку з теми: Приготування страв із січ...
Приготуваня тушкованих страв з мяса
УРОК ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ПТИЦІ
Таблиця з охорони праці до мультфільму
Таблиця підсумку до теми:"Приготування компотів киселів"
ДПТНЗ «Лебединське вище професійне училище лісового господарства»
Група № 22
Професія «Кухар»
Розряд
IV
Тема програми: «Приготування солодких страв і напоїв»
Тема уроку : « Приготування компотів, киселів, желе»
ПІП учня
Тех.к.
Компот із свіжих плодів
Тех.картка
Компот із сухоф.
Тех.кар.
Кісіль із ягід, молока, яблук
Тех.кар.
желе
Фотозвіт
Підсумок
Антипенко
Т.
+
+
+
+
-
допрацювати
Бездідько К.
+
+
+
+
+
зараховано
Бреус В.
+
+
+
+
+
зараховано
Грищенко А.
-
-
-
-
-
н/а
Деревянко Р.
-
-
-
-
+
н/а
Деревянко Т.
+
+
+
-
-
допрацювати
Дуброва Г.
-
-
-
-
-
н/а
Євтушенко К.
+
+
+
+
+
зараховано
Коляда І.
+
+
+
+
+
зараховано
Котляр В.
-
-
-
-
-
н/а
Кучеренко М
-
-
-
-
-
н/а
Кримець Д
+
-
-
-
+
допрацювати
Лапоногова О
-
-
-
-
-
н/а
Лоза А
-
-
-
-
-
н/а
Мартиненко А
-
-
-
-
-
н/а
Паничев Б
-
-
-
-
-
н/а
Приходько А
-
-
-
-
-
н/а
Усик А.
-
-
-
-
-
н/а
Ховратенко С
+
+
+
+
-
н/а
Яковенко А
-
-
-
-
-
н/а
*н/а – неатестований з теми
« Приготування компотів, киселів, желе»
Шановні учні допрацюйте завдання згідно цієї теми по таблиці ви побачили хто є боржниками.
Майстер виробничого навчання
С.О.Година
https://drive.google.com/file/d/1fhzMag_UbNEJz79vY9S1z7rHvrMhslSW/view?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий