|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
||
|
|
||
|
|
|
|
|
||
|
||
|
|
|
||
|
|
|
- 2 яйця
- 0,5 л кип’яченої
води
- 2
ст. л. цукру
- Дрібка
солі
- 1,5-2
склянки борошна
- 1-2
ст. л. рослинної олії (за бажанням)
- Змішуємо
борошно, цукор, сіль і яйця. Все ретельно перемішуємо та поступово
додаємо воду.
- Знову
перемішуємо, щоб у тісті не було грудочок. Потім за бажанням можна
додати рослинну олію. Консистенція тіста має бути такою ж, як у
рідкої сметани.
- Смажимо
на добре розігрітій пательні. Якщо в тісто не додавали олію, то після
кожного млинця треба її змащувати.
- Вливаємо
тісто в сковорідку та рівномірно розподіляємо його по дну. Коли одна
сторона прожарится, акуратно перевертаємо млинець на інший бік.
- молоко
3–3,5% жирності – 250 мл;
- борошно
– 2–2,5 склянки;
- яйця –
3 шт.;
- цукор –
1 ст. л.;
- сіль –
0,5 ч. л.;
- вода
кип’ячена – 250 мл;
- рослинна
олія – 50 мл.
- Яйця
розбиваємо в миску і збиваємо вінчиком до однорідності. Додаємо склянку
молока і цукор. Солимо.
- Додаємо
борошно і склянку теплої води. Потім додаємо олію.
- Все
добре перемішуємо. Випікаємо на сковорідці з тонкими стінками і тонким
дном.
- Рослинну
олію слід нанести тонким шаром, змазуючи пензликом.
- Тісто
наливаємо на сковороду від центру, а потім, змінюючи положення сковорідки,
рівномірно розподіляйте по всій поверхні.
- Кефір,
яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, трохи збити вінчиком.
- У
склянку окропу додати 1/2 ч. л. соди. Швидко розмішати і вилити в тісто.
Перемішати і залишити на 5 хвилин.
- Додати
2–3 столові ложки рослинної олії. Перемішати і можна смажити млинці.
- Обов’язково
випікати на розпеченій сковороді, тоді дірочок буде значно більше.
Подавати зі сметаною і чорносливом.
- ківі –
3 шт.;
- банани
– 2 шт.;
- холодна
вода – 3/4 склянки;
- холодне
молоко – 3/4 склянки;
- борошно
пшеничне просіяне – 1 склянка;
- яйця –
3 шт.;
- сіль –
1/4 ч. ложки;
- масло
вершкове розтоплене – 3 ст. ложки;
- олія для
змазування сковороди;
- какао –
1 ст. ложка;
- сметана
– 150 г;
- цукор –
50 г.
- Змішуємо
вінчиком яйця з сіллю, додаємо воду, молоко, борошно, какао і розтоплене
масло. Знову добре перемішуємо, щоб не було грудочок.
- Випікаємо
млинці з двох сторін. Млинці виходять темно-коричневого кольору.
- Ківі і
банан очистити. Фрукти нарізати довгими брусочками.
- Сметану
збиваємо з цукром, потім беремо один млинець і змащуємо сметаною з цукром.
- Кладемо
у млинець ківі і банан, загортаємо. Нарізаємо на порційні шматочк
Комментариев нет:
Отправить комментарий