Приготування млинчіків з різним фаршем та чебуреків










 Начинка м'ясна з цибулею. І спосіб. Котлетне м'ясо нарізують на невеликі шматочки (40-50 г), обсмажують у жирі, потім перекладають у глибокий посуд, додають бульйон або воду (15-20 до маси м'яса нетто) і тушкують на слабкому вогні до готовності. Тушковане м'ясо і пасеровану цибулю пропускають через м'ясорубку. Пасероване борошно розводять бульйоном, що залишився після туш-кування м'яса, і проварюють. Подрібнене м'ясо заправляють білим соусом, сіллю, перцем, дрібно нарізаною зеленню і перемішують. II спосіб. Сире м'ясо пропускають через м'ясорубку з густою решіткою, кладуть на змащений жиром і розігрітий лист шаром не більше 3 см і, періодично помішуючи, обсмажують до готовності у жаровій шафі. Сік, що виділився з м'яса, зливають і готують на ньому білий соус. Підсмажене м'ясо з'єднують з пасерова-ною цибулею і ще раз пропускають через м'ясорубку з густою решіткою, потім заправляють білим соусом, сіллю, меленим перцем, дрібно нарізаною зеленню і перемішують.


































9
7


























9
7

































































































  1. Змішуємо борошно, цукор, сіль і яйця. Все ретельно перемішуємо та поступово додаємо воду.
  2. Знову перемішуємо, щоб у тісті не було грудочок. Потім за бажанням можна додати рослинну олію. Консистенція тіста має бути такою ж, як у рідкої сметани.
  3. Смажимо на добре розігрітій пательні. Якщо в тісто не додавали олію, то після кожного млинця треба її змащувати.
  4. Вливаємо тісто в сковорідку та рівномірно розподіляємо його по дну. Коли одна сторона прожарится, акуратно перевертаємо млинець на інший бік.
  1. Яйця розбиваємо в миску і збиваємо вінчиком до однорідності. Додаємо склянку молока і цукор. Солимо.
  2. Додаємо борошно і склянку теплої води. Потім додаємо олію.
  3. Все добре перемішуємо. Випікаємо на сковорідці з тонкими стінками і тонким дном.
  4. Рослинну олію слід нанести тонким шаром, змазуючи пензликом.
  5. Тісто наливаємо на сковороду від центру, а потім, змінюючи положення сковорідки, рівномірно розподіляйте по всій поверхні.



  1. Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, трохи збити вінчиком.
  2. У склянку окропу додати 1/2 ч. л. соди. Швидко розмішати і вилити в тісто. Перемішати і залишити на 5 хвилин.
  3. Додати 2–3 столові ложки рослинної олії. Перемішати і можна смажити млинці.
  4. Обов’язково випікати на розпеченій сковороді, тоді дірочок буде значно більше. Подавати зі сметаною і чорносливом.

  1. Змішуємо вінчиком яйця з сіллю, додаємо воду, молоко, борошно, какао і розтоплене масло. Знову добре перемішуємо, щоб не було грудочок.
  2. Випікаємо млинці з двох сторін. Млинці виходять темно-коричневого кольору.
  3. Ківі і банан очистити. Фрукти нарізати довгими брусочками.
  4. Сметану збиваємо з цукром, потім беремо один млинець і змащуємо сметаною з цукром.
  5. Кладемо у млинець ківі і банан, загортаємо. Нарізаємо на порційні шматочк









Комментариев нет:

Отправить комментарий