Блог майстра виробничого навчання Години Світлани Олександрівни
Страницы
Главная страница
Про мене
Приготування страв із січеної та котлетної маси
Таблиця підсумку з теми: Приготування страв із січ...
Приготуваня тушкованих страв з мяса
УРОК ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ПТИЦІ
Таблиця з охорони праці до мультфільму
Таблиця підсумку до теми: "Приготування страв з птиці кролика та субпродуктів"
Д
ПТНЗ «Лебединське вище професійне училище лісового господарства»
Група № 22
Професія «Кухар»
Розряд
IV
Тема програми: «Приготування страв з м’яса сільськогосподарської птиці та субпродуктів»
Тема уроку : « Приготування страв з птиці кролика та субпродуктів»
ПІП учня
Відп.на запитан.
Тех.кар
Печінка смажена
Тех.кар
Биточки з печінки
Тех.кар
Курча-табака
Тех.кар
Кролик смажений
Тех.кар
Курка фаршир.з начинками
Фотозвіт страви
Підсумок виконання завдань
Антипенко
-
+
-
-
-
-
+
допрацювати
Бездідько
-
+
+
+
+
+
+
допрацювати
Бреус
+
+
+
-
-
-
+
допрацювати
Грищенко
-
+
+
+
-
-
+
допрацювати
Деревянко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Деревянко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Дуброва
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Євтушенко
+
+
+
-
-
-
+
допрацювати
Коляда
+
+
+
+
+
+
-
допрацювати
Котляр
-
+
+
+
+
+
-
допрацювати
Кучеренко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Кримець
+
-
+
+
+
+
+
допрацювати
Лапоногова
+
+
+
+
+
+
+
зараховано
Лоза
-
+
+
+
+
+
+
допрацювати
Мартиненко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Паничев
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Приходько
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Усик
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Ховратенко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
Яковенко
-
-
-
-
-
-
-
н/а
*н/а – неатестований з теми
« Приготування страв з птиці кролика та субпродуктів»
Шановні учні допрацюйте завдання згідно цієї теми по таблиці ви побачили хто є боржниками.
Майстер виробничого навчання
С.О.Година
https://drive.google.com/file/d/1DJw1yZoZf5364JLL3Q4hbzgAZl5EyVRm/view?usp=sharing
1 комментарий:
ЛИСЯНСЬКА АНТОНІНА ГРИГОРІВНА
2 апреля 2020 г. в 22:39
Дякую за сумлінну працю!
Ответить
Удалить
Ответы
Ответить
Добавить комментарий
Ещё
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Дякую за сумлінну працю!
ОтветитьУдалить