Приготування виробів з дріжджового тіста






Борошно просіваємо через сито, додаємо в неї сухі дріжджі (їх попередньо замочувати не потрібно). Додаємо до борошні суміш яєць з молоком і замішуємо тісто.  Розмішуємо тісто до тих пір, поки воно не набуде однорідної консистенції без грудочок.Готове тісто накриваємо серветкою і залишаємо в теплому місці на годину, щоб воно «піднялося», збільшилася в розмірах.Піднялося тісто ділимо на порції, розміром приблизно з великий яйце. Формуємо з шматочків тіста круглі булочки. Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього пампушки, трохи придавлюючи їх. Залишаємо їх на 30 хвилин для вистоювання (остаточного формування тіста, збільшення в розмірах). Збиваємо яйце за допомогою віночка або вилки і обмазуємо пампушки збитим яйцем. Духовку розігріваємо до 220 градусів і ставимо в неї пампушки 20-30 хвилинСтежимо за тим, щоб вони не згоріли. Готовність пампушок перевіряємо, встромляючи в одну з них сірник або зубочистку – якщо сірник залишилася сухою, тісто пропеклося. Після приготування пампушок поливаємо часниковою підливою. Приготування підливи: часник передавлений через прес змішуємо із сіллю перцем чорним меленим, добавляємо олії та трішки води перекпяченої перемішуємо змазуємо пампушки та зверху подрібненою зеленню прикрашаємою.











































http://balatonieletmod.hu/wp-content/uploads/2013/03/chef-cooking.jpg































  1. Просій борошно. Змішай в мисці воду, олію, цукор, сіль, дріжджі і борошно і міси тісто, поки воно не буде відставати від рук. Тісто повинне вийти еластичним, щільної консистенції.
  2. Розігрій духовку до 180 градусів.
  3. Скачай з тіста кульки невеликого розміру. Виклади їх у змащену маслом форму на відстані приблизно 1 см один від одного, можна і щільніше. Ставимо форму в тепле місце буквально на 5 хвилин.
  1. Помісти заготовки з тіста в розігріту духовку і випікай до готовності близько 15 хвилин.
  2. Дістань готові пампушки і відразу ж полий часниковою заправкою. Випічка вбере всю рідину і буде мати відмінний смак і аромат.









Комментариев нет:

Отправить комментарий