Блог майстра виробничого навчання Години Світлани Олександрівни
Страницы
Главная страница
Про мене
Приготування страв із січеної та котлетної маси
Таблиця підсумку з теми: Приготування страв із січ...
Приготуваня тушкованих страв з мяса
УРОК ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ПТИЦІ
Таблиця з охорони праці до мультфільму
Таблиця підсумку з теми: Приготування страв із січеної маси
Д
ПТНЗ «Лебединське вище професійне училище лісового господарства»
Група № 22
Професія «Кухар»
Розряд
IV
Тема програми: «Приготування страв з м’яса сільськогосподарської птиці та субпродуктів»
Тема уроку : « Приготування страв із січеної та котлетної маси із м’яса»
ПІП учня
Тех.картка
Зрази січені
Тех.картка
Ромштекс січений
Тех. картка
Біфштекс січений
Тех.картка
котлети
Фото звіт страви
Підсумок виконання завдань
Антипенко
Т.
+
+
+
+
+
зараховано
Бездідько К.
+
+
+
+
+
зараховано
Бреус В.
+
+
+
+
+
зараховано
Грищенко А.
+
+
+
+
+
зараховано
Деревянко Р.
-
-
-
-
+
допрацювати
Деревянко Т.
+
+
+
+
+
зараховано
Дуброва Г.
-
-
-
-
-
не зараховано
Євтушенко К.
+
+
+
+
+
зараховано
Коляда І.
+
+
+
+
+
зараховано
Котляр В.
+
+
+
+
+
зараховано
Кучеренко М
-
-
-
-
-
не зараховано
Кримець Д
+
+
+
+
+
зараховано
Лапоногова О
+
+
+
+
+
зараховано
Лоза А
+
+
+
+
+
зараховано
Мартиненко А
+
допрацювати
Паничев Б
-
-
-
-
-
не зараховано
Приходько А
+
+
+
+
+
зараховано
Усик А.
-
-
-
-
-
не зараховано
Ховратенко С
+
+
+
+
-
допрацювати
Яковенко А
-
-
-
-
-
не зараховано
Шановні учні допрацюйте завдання згідно цієї теми по таблиці ви побачили хто є боржниками.
Майстер виробничогонавчання С.О.Година
https://drive.google.com/file/d/1dr-mreMfxZY72g3AYhJmqOLLgy0CYyu3/view?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий