Блог майстра виробничого навчання Години Світлани Олександрівни
Страницы
Главная страница
Про мене
Приготування страв із січеної та котлетної маси
Таблиця підсумку з теми: Приготування страв із січ...
Приготуваня тушкованих страв з мяса
УРОК ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ПТИЦІ
Таблиця з охорони праці до мультфільму
Літературна абракадабра до уроку приготування бутербродів, салатів
Літературна
«
абракадабра "
З даних букв складіть слова, що позначают
ь
продукти,
які
використовуються у приготуванні вінегрету. Слова можуть ламатися, читатися справа наліво, але не по діагоналі.
б
у
о
р
о
я
р
к
і
г
к
б
у
л
я
ц
и
к
в
а
м
о
р
п
у
а
к
к
а
с
р
т
о
и
т
я
л
п
н
а
З яких операцій складається технологічний процес обробки овочів
Складіть вірну послідовність операцій:
А).
Промивання
Б).
Обчищання
В).
Сортування
Г).
Калібрування
Д).
Нарізання
Е).
Миття
1…, 2…,3…,4…,5…,6….
Ви бачете
зображені овочі, вам потрібно написати в які салати
вони будуть використовуватися
1.__________________________________________________________
2.__________________________________________________________
3._________________________________________________________
4._________________________________________________________
Вам потрібно розписати який вид бутерброду ви бачити під літерами
а_____________________________________
б____________________________________
в_____________________________________
г______________________________________
д______________________________________
https://drive.google.com/file/d/1ByTP3vBOA5hNanQmnqwNK4Cnpvh3rSzl/view?usp=sharing______________________________________
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий